INBAY

Sigurni i certificirani proizvodi

a sustavom INBAY dobivate sigurno i certificirano rješenje za (bežično) induktivno punjenje. Proizvode razvijaju naši iskusni inženjeri u Erkelenzu, u Sjevernoj Rajni i Vestfaliji. Ovdje se također provodi montaža visokokvalitetnih komponenti. Redovita kontrola kvalitete osigurava ispunjenje našeg zahtjeva u pogledu kvalitete.

Mi smo certificirani za standard Qi i član smo organizacije Wireless Power Consortium (WPC).

Uvelike smanjeno elektromagnetsko zračenje

Zbog neprestane tehnizacije naše svakodnevice također se automatski izlažemo povećanom elektromagnetskom zračenju. Proces punjenja s odašiljačima i prijamnicima koji su certificirani za standard Qi točno je definiran i dokumentiran u međunarodnom standardu Qi. Pritom su, naravno, također uvaženi i na odgovarajući način regulirani zdravstveni aspekti u obliku propisa za vrijednosti zračenja.

Načinom funkcioniranja standarda Qi zajamčeno je da sustav radi s minimalnim elektromagnetskim zračenjem. Za induktivno punjenje nije potrebna velika snaga odašiljanja kao kod Wi-Fi usmjerivača. Doseg elektromagnetskog zračenja obuhvaća tek nekoliko milimetara između svitka (odašiljača) i receivera (prijamnika). U neaktivnom stanju, dakle bez odgovarajućeg prijamnika u dosegu odašiljača, svitak radi isključivo s minimalnom snagom dok se ne prepozna prijamnik.

Koliko je, dakle, INBAY siguran? Zbog navedenih razloga punjenje pametnog telefona pomoću standarda Qi ne predstavlja veći rizik za zdravlje!

Logo

 

Qi sigurnost