INBAY

Početak u 2014. godini

Već od 2014. godine u INBAY-u se bavimo bežičnim punjenjem u vozilu. Tada je tema „induktivno punjenje“ još bila nova, no mi smo već tada bili svjesni činjenice: „To je budućnost. To moramo dovesti u automobil!“. No rješenja za to gotovo da nije bilo, a ona su bila sve drugo osim lijepa. Ideja da se kabel za punjenje ukloni iz automobila nije se, prema našem mišljenju, slagala s idejom o dodatnim kabelima držača na ventilaciji.

S obzirom da smo više od 27 godina prisutni u području dodatne opreme za automobile, imali smo, naravno, mogućnost razviti vlastito rješenje. Rješenje koje će ispuniti naše zahtjeve u pogledu dizajna.

Htjeli smo pronaći nevidljivo rješenje za induktivno punjenje pametnih telefona u automobilu.

INBAY smo najprije individualno razvili za Golf V. U tu smo svrhu skenirali unutrašnjost vozila pomoću 3D skenera te smo u vlastitom odjelu za razvoj konstruirali rješenje po mjeri koje se optimalno uklopilo u vozilo.

Uspjeh naših prvih prototipa dokazao je da smo u pravu i otada razvijamo rješenja specifična za određeno vozilo, a u međuvremenu pokrivamo više od 70 različitih modela.

Timeline

Od početaka INBAY-a puno se toga dogodilo. Mi…

  • smo certificirani za standard Qi
  • smo član organizacije Wireless Power Consortium
  • smo bili na Međunarodnom salonu automobila IAA, sajmu Essen Motor Show, sajmu Automechanika Istanbul i WPC konferenciji u San Franciscu
  • smo poznati preko njemačkog novinskog portala Heise Online, njemačke web-stranice Tech Stage i njemačke informativne emisije ZDF-Morgenmagazin
  • i dalje razvijamo i montiramo u Erkelenzu (Sjeverna Rajna i Vestfalija)

Vaše INBAY prednosti

Induktivno
punjenje

Nema kabela i utičnica
- umetnite svoj pametni
telefon i napunite ga.

Savršena
integracija

INBAY se savršeno uklapa
u originalni interijer
vašeg automobila

Certifikat za
Qi standard

INBAY ima Qi standarde
koje koriste i Apple,
Samsung, HTC and Co.

Proizvedeno
u Njemačkoj

INBAY je njemački proizvod
s kojim dobivate vrhunsku
kvalitetu i pouzdano rješenje.

Naš zahtjev u pogledu kvalitete.

Naš je zahtjev dovesti vrhunsku tehnologiju punjenja u vaš automobil i pritom sačuvati njegovu lijepu unutrašnjost. Zahvaljujući našem certifikatu za standard Qi možete biti sigurni da ćete dobiti dobro osmišljen i siguran proizvod koji neće napraviti nikakvu štetu na vašem vozilu!

Svjesno smo se odlučili za „Proizvedeno u Njemačkoj“. Planiranje, mjerenje i razvoj provodimo na svojoj lokaciji u Erkelenzu, u Sjevernoj Rajni i Vestfaliji. Ovdje se također montiraju i pakiraju komponente visoke kvalitete.

INBAY je razvijen i proizveden u Njemačkoj!